Ágyban unalmas – sokan tagadják, mégis csaknem minden második ember így gondolja. Szívesen lennének akár valami furcsa helyen is egymáséi. De hol miért jó? Ötletben valószínűleg nincs hiány. Összeszedtük a leggyakoribbakat.

A liftben
A nagy többség a felvonóban vagy egy repülőgép WC-jében történő szerelmeskedést véli a legizgalmasabbnak. Ok: a rövid idő, a szűk kabin, a többi utas (a repülőn persze) kihegyezett füle okozta furcsa izgalom. Ami közös a két helyiségben: a tükör alapvető tartozék, így a szerelmeskedők akár végig is nézhetik, amint ölelik egymást.

Buy Kicks | Women's Nike Superrep

A víz alatt
E helyszín előnye, hogy minél inkább alámerülnek, testük annál könnyebb lesz. Így aztán a legkülönbözőbb pózokat próbálhatják ki. A víz selymes érintése, a lágy hullámzás segít az előjátékban. A legnagyobb gondot kétségkívül a levegővétel megoldása jelentheti. Az oxigénpalack még a vízben is nehéz, így ha ezt a megoldást választják, nehézkessé válik a mozgásuk. A műanyag pipával viszont kénytelenek lesznek a vízfelszín közelében maradni.

Az autómosóban
Leginkább az teszi izgalmassá, hogy a vizsla szemek elől csupán percekre tudnak elbújni. Az autó hol sűrű habokba burkolózik – ilyenkor minden megengedett –, hol áttetsző vízfolyam öleli körül – valamelyest még ez is takar, torzít –, hol pedig csak vékony sugárban csörgedezik a viaszos lé – addigra ajánlatos végezni, hacsak nem szeretnének közszemérmet sérteni.

A mosógépen
Ideális helyszín rohanó üzletemberek és üzletasszonyok számára. Az időzítés akkor igazán jó, ha nagyjából az utolsó öblítésnél lépnek ki a kádból, s mire a centrifugaprogram megkezdődik, már meg is törülköztek, és elhelyezkedtek a mosógépen.

A réten
A természet lágy öle sokakban ébreszt vágyat: milyen lehet a szabad ég alatt szerelmeskedni? Vigyázat: a frissen learatott, szúrós tarlókon a régi filmek hősszerelmesei is csupán rendezői parancsszóra ölelkeztek! A szalmakazal lehet a megoldás. Azt viszont sose felejtsék: a romantikának ára van. Ha rajtakapják önöket, borsos bírság lehet a vége!