Sztárok, hírességek

Báthory Erzsébet úgy vonult be a történelembe, mint a kora újkor iszonyatosan kegyetlen, szexuálisan aberrált, perverz, Sátánimádó, vérben fürdőző nagyasszonya. A magyar határokon túl is, mondhatni az egész világon, egyfajta női Drakulaként tartják számon. Báthory Erzsébet történetét először Túróczi László jezsuita atya fedezte fel. Könyvében, Erzsébet fiatal lányokkal való kegyetlenkedéseit írta le. Az eredeti történet szerint – amelyre Erzsébet borzalmas tetteit alapozzák – a nagyasszony éppen egyik szolgálóleányával fésültette magát, amikor is a lány véletlenül meghúzta a haját. Ekkor Erzsébet éktelen haragra gerjedt és a lányt úgy megütötte, hogy a felszakadó arcbőréből felfröccsenő vér egyenesen az asszonyon landolt. Ahová a vér került, ott a bőr fiatalodni látszott. Ezen felbuzdulva, a korosodó nő szolgálólányok százainak vette vérét…

Best Sneakers | Nike Dunk Low Disrupt Pale Ivory - Grailify

Bővebben: Az igazság Báthory Erzsébetről

Az amerikai high-tech animációs filmek szinte szakadatlan dömpingjében szórványosan, de kitartóan képviselteti magát az európai rajzfilmgyártás is. Az ultramodern számítógépes kivitelezésű, pörgős cselekményű, jobb-rosszabb poénokat okádó futószalagtermékek mellett vajon labdába rúghat egy európai – ezúttal német – rajzfilm? A kérdés ugyanaz, mint minálunk: a Macskafogó-féle, klasszikus irányvonalat követő, a hollywoodi sikerrecepteknek némiképp fittyet hányó rajzfilmek hagyománya vajon életképes-e, a nosztalgiázókon és a szakmabelieken kívül más tart-e rá igényt?

best Running shoes | Air Jordan Shoes

Bővebben: A három rabló

Ágyban unalmas – sokan tagadják, mégis csaknem minden második ember így gondolja. Szívesen lennének akár valami furcsa helyen is egymáséi. De hol miért jó? Ötletben valószínűleg nincs hiány. Összeszedtük a leggyakoribbakat.

A liftben
A nagy többség a felvonóban vagy egy repülőgép WC-jében történő szerelmeskedést véli a legizgalmasabbnak. Ok: a rövid idő, a szűk kabin, a többi utas (a repülőn persze) kihegyezett füle okozta furcsa izgalom. Ami közös a két helyiségben: a tükör alapvető tartozék, így a szerelmeskedők akár végig is nézhetik, amint ölelik egymást.

Buy Kicks | Women's Nike Superrep

Bővebben: Hol a legjobb szeretkezni?